Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss térképek az iGO-hoz

Kütyük

Friss térképek az iGO-hoz

Már letölthetők a legfrissebb, 2008. harmadik negyedévi európai térképek az iGO My way 2006 Plus navigációs szoftverhez.

Az SD memóriakártyán kiadott termék térképei nem most először újulnak meg – 12 kelet-európai ország frissítése most is ingyenes a regisztrált felhasználók számára.

Idén immár harmadszor érhetők el friss térképek az iGO My way 2006 Plus navigációs szoftverhez. A Nav N Go most összesen 12 féle térképfrissítést és kétféle Nav N Go iGO 8-ra való verziófrissítést adott ki navigációs szoftvere előző változatához. Ezek mindegyike a legfrissebb 2008. harmadik negyedéves térképet tartalmazza.

A naprakész Európa térképek mellett a Magyarország térkép adatbázisában is sok módosítás történt, hiszen a hazai úthálózat 400 kilométerrel bővült, és több mint 4.300 módosítást végeztek. Az új térképen egyebek mellett már megtalálható az M7-es Balatonkeresztúr és Zalakomár közötti szakasza, illetve a néhány hete átadott Megyeri híd, valamint az M0 és M6 autópályák új részei.

A 2008/07-es térképek a Nav N Go terméktámogatási weboldalán, a my.navngo.com címen érhetők el. A letöltést csak a regisztrált iGO My way 2006 Plus felhasználók végezhetik el, és szükség van hozzá az eredeti SD memóriakártyára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés