Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt vannak a PlayStation Plus decemberi játékai

playstation plus

Geek

Itt vannak a PlayStation Plus decemberi játékai

Itt vannak a PlayStation Plus decemberi játékai

Nyakunkon a december, és ennek megfelelően a Sony a héten le is leplezte, hogy a következő hónapban a PlayStation Plus szolgáltatás előfizetői milyen játékokat tölthetnek le a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzoljaikra mindenféle extra díj kifizetése nélkül.

A novemberi kínálat meglehetősen vegyes lett: egyrészt megkapjuk a Godfall című akciójátékot (ez elérhető lesz PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös verzióban is), és emellé jön a valamivel könnyedebb LEGO DC Super Villains és a soulslike műfajt erősítő Mortal Shell PlayStation 4-es verzióját.

Mind a három játék december 7-től lesz ingyen letölthető a PlayStation Plus tagok számára, ls egészen 2022. január 3-ig lehet majd élni ezzel az ajánlattal. Nem szabad továbbá elfelejteni, hogy december 6-ig a szolgáltatás előfizetői még ingyen beszerezhetik a novemberi felhozatalt, név szerint a Knockout City, a First Class Trouble és a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning játékokat. Emellett emlékeztetnénk mindenkit, hogy a novemberi kínálat PlayStation VR-ral játszható darabjait szintén 2022. január 3-ig zsákolhatják be ingyen a PS Plus előfizetők. Ezekről a címekről van szó: The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners, Until You Fall.

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PS4 és PS5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosí

Forrás: 24.hu

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés