Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: pre-paid iPhone 3G és hivatalos kikódolás

Kütyük

T-Mobile: pre-paid iPhone 3G és hivatalos kikódolás

A T-Mobile a ˝kártyás˝ előfizetőkről sem feledkezik meg.

A T-Mobile a jövő hónaptól kezdve már nem csak előfizetéses, hanem pre-paid konstrukcióban is árulni fogja az iPhone 3G-t – a dolog egyetlen szépséghibája, hogy nem hazánkban, hanem egyelőre még csak Németországban. Pre-paid csomagban csak a 8 GB-os Apple telefon lesz kapható (a 16 GB-os tehát nem), még pedig 569 eurós, vagyis mintegy 135 ezer forintos áron. Az iPhone 3G-t a vásárlás után egy évvel az ügyfél kérésére kikódolja a magenta operátor, melynek díja 49 euró (12 ezer forint) lesz. Az előfizetéses iPhone 3G vásárlóknak a hivatalos kikódolásra két évet kell várniuk.

Az Egyesült Királyságban az O2 350 fontot (105 ezer forint) kér a pre-paid iPhone 3G-ért, ezenkívül pedig többek közt Svájcban és Olaszországban is kapható pre-paid csomagban a telefon, a Swisscom és Vodafone operátoroknál.

Megjegyzendő, hogy egyes országokban SIM-lock nélküli változatban is forgalmazzák a készüléket: Belgiumban a Mobistar, Franciaországban az Orange, Görögországban a Vodafone, Olaszországban pedig a TIM árulja ilyen formában az iPhone 3G-t. A kártyafüggetlen iPhone 3G ára Nyugat-Európában jelenleg 500-700 euró (120-170 ezer forint) körül mozog.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés