Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új életre kel az iPhone: pénteken jön a friss szoftver (ingyen)

Kütyük

Új életre kel az iPhone: pénteken jön a friss szoftver (ingyen)

Még két nap és frissíthetjük az iPhone-okat.

Az Apple tegnapi, ˝Let´s Rock˝ nevezetű rendezvényén nem csak új zenelejátszó termékeket jelentettek be: Steve Jobs, a vállalat első embere itt jelentette be hivatalosan, hogy az iPhone vadonatúj szoftvere e hét pénteken fog megjelenni. Mint ismeretes, az iPhone jelenlegi legfrissebb szoftvere 2.0.2-es verziószámot visel magán – az új firmware verziója 2.1 lesz, ami arra enged következtetni, hogy ezúttal a korábbiaknál jelentősebb változásoknak lehetünk majd tanúi. Ezt egyébként maga Steve Jobs is megerősítette.

Emberünk ugyan nem kívánt belemenni a részletekbe, annyit azonban azért elárult, hogy a 2.1-es szoftvernek köszönhetően jelentősen megnő a készülék használati ideje, gyorsulni fog és stabilabb működésű lesz a felhasználói felülete, ezenkívül pedig sokkal megbízhatóbb lesz a hálózati interfésze. Arról egyelőre nincs hír, hogy olyan ˝világrengető˝ újdonságok belekerülnek-e az új szoftverbe, mint például a Copy/Paste, vagy az MMS.

Jó hír, hogy az iPhone 2.1 szoftver letöltése teljesen ingyenes lesz. Az iPod touch felhasználók egyébként máris elérhetik készülékek legújabb, ugyancsak 2.1-es szoftverét (immár magyar billentyűzettel), melyért azonban 9,95 dollárt (1.700 forint) kell fizetniük. Elérhető továbbá a vadonatúj, immár 8-as verziójú, Genius technológiás iTunes is – szerencsére ingyen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés