Connect with us

technokrata

Pannon: mobil net tokkal, vonóval

Kütyük

Pannon: mobil net tokkal, vonóval

A Pannon új akciójában egy csokorba gyűjtött mindent, amire a mobil netezéshez szükség van.

A szolgáltató most egyszerre kínál Pannon Internet előfizetést, a különböző felhasználói igényeket is kielégítő laptopokat, az internetező egyéniségére szabható laptop skint, valamint részletfizetési lehetőséget. A Pannon tehát most ˝tokkal-vonóval˝ kínálja a mobilinternetet.

A 2008. szeptember 2-től november 10-ig érvényes akció keretében a kétéves hűségnyilatkozattal megkötött Pannon Mobil Internet 5 GB és a Mobil Internet 10 GB tarifacsomagok mellé kedvező áron vásárolhatnak laptopot az új előfizetők. Az ajánlatban szereplő laptopok között megtalálhatják az igényeiknek megfelelő gépet az iskolakezdő diákok, valamint a mobilinternet nyújtotta előnyökre vágyó céges és magán előfizetők egyaránt. A döntést megkönnyíti, hogy akár már 0 forintos kezdőrészlettel is elvihető az akcióban szereplő három konfiguráció, a 99.990 forintos Lenovo ThinkPad R61e Maximum, illetve az egyaránt 159.990 forintba kerülő Acer Aspire 5920G-6A3G16MI, valamint a beépített HSDPA modemmel ellátott Fujitsu Siemens Esprimo Mobile D9500 is.

A Pannon ezzel egy időben 2008. november 10-ig meghosszabbítja korábban indított mobilinternet akcióját: az ezen időszak alatt vásárolt új Mobil Internet 5 GB és 10 GB előfizetések havidíja az első három hónapban 0 forint, emellett a Pannon ugyanerre az időszakra megduplázza a letölthető adatok mennyiségét is. Ezen előnyöket nem csupán a laptopot vásárlók, hanem mindazok élvezhetik, akik az akció időtartama alatt kötnek szerződést a Pannon fenti két Mobil Internet tarifacsomagjának egyikére.

A laptopok mellé a Pannon most olyan vouchert ad ajándékba, mellyel az akciót igénybe vevők személyre szabott laptop skin-t rendelhetnek az Interneten keresztül, és ezzel is saját ízlésükre formálhatják új notebook-jukat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle