Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: indul a korlátlan zeneletöltés

Kütyük

Nokia: indul a korlátlan zeneletöltés

Támadásba lendül a Nokia ˝Comes With Music˝ projekt.

A legnagyobb mobilgyártó ma reggel hivatalosan bejelentette, hogy a világon elsőként az Egyesült Királyságban indul el a tavaly év végén leleplezett Comes With Music kezdeményezés.

Mint ismeretes, a Comes With Music segítségével a Nokia készülékek vásárlói egy évig korlátlanul hozzáférhetnek egy sor neves előadó zenéihez, legyen szó a ma, a tegnap, vagy a jövő sztárjairól. Az év elteltével a vásárlók az összes dalt megtarthatják, és nem kell attól tartaniuk, hogy az előfizetés lejártával a dalok is eltűnnek. A Universal Music Group, a Sony BMG és a Warner Music Group csatlakozott a programhoz, és a Nokia számos egyéb nemzetközi lemezkiadóval is folytat tárgyalásokat.

Az Egyesült Királyságban a több mint 800 bolttal rendelkező Carphone Warehouse dobja majd piacra a Nokia 5310 XpressMusic Comes With Music Edition készüléket, mely természetesen drágább lesz, mint a mezei Nokia 5310 XpressMusic. A projekt részleteire egyébként a Nokia október 2-án Londonban megrendezendő, zenecentrikus sajtórendezvényén derül majd fény.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés