Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N85: 6 megapixeles új nagyágyú

Kütyük

Nokia N85: 6 megapixeles új nagyágyú

A legfrissebb hírek és pletykák a finn gyártó háza tájáról.

A Nokia jelenlegi legjobb fotós mobilja egyértelműen az N82-es smartphone, mely minden valószínűség szerint csak jövőre kap majd utódmodellt. Kifejezetten videózásra kihegyezett készülékek tekintetében a Nokia legutóbb az N93-at, majd pedig az N93i-t dobta piacra. Ahogy arról már beszámoltunk, az N93-as termékcsalád által meghonosított spéci szétnyitható-elforgatható kialakítást most egy ideig, várhatóan egészen 2010-2012-ig pihenteti a vállalat, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Nokia addig ne adna ki újabb videó centrikus készüléket.

A mellékelt képen egy szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Nokia okostelefon tervezete látható. Ezen a tavaly év végén készült grafikán minden valószínűség szerint egy bizonyos Nokia N85 típusjelzésű újdonság vehető szemügyre, melynek érdekessége, hogy digitális fényképezőgép modulja nem hátulra, hanem a bal élre került. A kijelző várhatóan túllép a jó öreg QVGA (320×240 pixel) felbontáson, és ezúttal WQVGA (400×240 pixel) felbontással örvendeztet meg bennünket.

A feltehetően 6 megapixeles CMOS szenzorral és optikai zoommal szerelt Nokia N85 hivatalos bejelentésére minden valószínűség szerint valamikor 2009 nyarán kerül majd sor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés