Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG is lemásolta a Nokia kommunikátorát

Kütyük

Az LG is lemásolta a Nokia kommunikátorát

Minden jel arra mutat, hogy a rivális gyártóknak megtetszett a Nokia E90-es kommunikátorának a designja.

Nemrégiben az Asus mutatott be egy a Nokia E90-re hajazó, Windows szoftveres készüléket, a mostani Mobil Világ Kongresszuson pedig az LG rukkolt elő egy ugyanerre a mobilra hasonlító, ám annál alsóbb kategóriában hadrendbe állítandó újdonsággal.

A keresztségben LG KT610 nevet kapott telefon csukott állapotban körülbelül úgy néz ki, mint egy néhány évvel ezelőtti, candybar kialakítású low-end készülék. A méretes nyomógombok felett egy leginkább csak lőrésnyihez hasonlítható méretű, ráadásul nem is színes, hanem csak monokróm kijelző kapott helyet, mely 1,45 colos képátlóval rendelkezik.

Amennyiben szétnyitjuk a telefont, egyrészt elénk tárul a teljes értékű QWERTY billentyűzet, másrészt pedig felbukkan a fő kijelző, mely ugyancsak lehetne némileg nagyobb méretű: a 262 ezer színárnyalatú és QVGA (320×240 pixeles) felbontású display 2,4 colos képátójú.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG KT610 fő kamerája 2 megapixeles felbontással bír, a videóhívásokhoz szánt előlapi kamera pedig 0,3 megapixeles (VGA). Jó hír, hogy nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem 3,6 Mbit/s-os HSDPA is került a masinába, ellenben negatívum, hogy a Wi-Fi ezúttal kimaradt a wireless repertoárból. Említést érdemel továbbá az integrált GPS-vevő, a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, illetve a microSD memóriakártyákkal bővíthető 64 MB-os belső memória.

A Symbian operációs rendszer 9.2-es verziójára, illetve az S60 3rd Edition Feature Pack 1-re épülő LG KT610 várható árával kapcsolatban egyelőre még nem nyilatkozott a dél-koreai gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés