Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó új mobiltelefonok a Vodafone-nál

Kütyük

Olcsó új mobiltelefonok a Vodafone-nál

A vörös szolgáltató kibővíti saját márkajelzéssel ellátott készülékei körét.

A Vodafone a Mobil Világ Kongresszuson jelentette be, hogy még ebben a hónapban megkezdi két legújabb, Vodafone típusjelzésű mobiltelefonjának a kereskedelmi forgalmazását. A Vodafone 227 és Vodafone 228 típusú modellek február végén mind az európai piacokon, mind pedig a világ fejlődő országaiban meg fognak jelenni.

˝Az elmúlt másfél esztendőben óriási sikert arattak a saját márkajelzéssel ellátott készülékeink, így például a Vodafone 125, 225, 226, 226 FM, 710, 715, 720 és 810. Ezek az elérhető árú modellek nem csak a fejlődő országokban, hanem az európai pre-paid piacokon is kelendőek˝ – nyilatkozta a termékportfólió bővítése kapcsán Jens Schulte-Bockum, a Vodafone készülékekkel foglalkozó részlegének igazgatója.

A most debütált két újdonság közül a Vodafone 227 egy divatos megjelenésű, clamshell, vagyis széthajtható kialakítással rendelkező mobiltelefon, melyből a költséghatékonyság jegyében a kiegészítő külső kijelző és a digitális fényképezőgép modul is kimaradt.

A duó másik tagja, a Vodafone 228 egy elérhető árú sliderphone, vagyis egy szétcsúsztatható mobil. A két újdonság kifejlesztésekor egyébként elsősorban az egyszerű használatra és a stílusos megjelenésre fókuszáltak a készítők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés