Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elegáns, vékony és kompakt Olympus újdonságok

Kütyük

Elegáns, vékony és kompakt Olympus újdonságok

Az Olympus vadonatúj, multifunkciós diktafonokat mutatott be.

Az Olympus WS-110 és WS-210S digitális hangrögzítők amellett, hogy alkalmasak jegyzetek, interjúk és megbeszélések kiváló minőségű rögzítésére, más adatformátumok is tárolhatók a memóriájukban. A különböző file-ok egyszerűen helyezhetőek át ezekre a hangrögzítőkre az USB csatlakozófelületen keresztül. A felhasználó prezentációkat, kép-, vagy zenefile-okat vihet magával, tárgyalásokra, előadásokra, az egyetemre, vagy az otthoni számítógépre. A logikus elhelyezkedésű gombok, és a nagyméretű kijelző gondoskodik az egyszerű kezelhetőségről, a rögzített hangfelvételek pedig a beépített hangszórón visszahallgathatóak.


Az Olympus WS-110 és WS-210S modellek nagy szabadságot kínálnak a felhasználók számára, mivel USB adattároló eszközként is funkcionálnak. Csatlakoztatás után a hangrögzítőt a számítógép külső eszközként ismeri fel. Szoftver, driver, vagy speciális kábel nem szükséges a csatlakoztatáshoz.


A 256 MB (WS-110) és az 512 MB (WS-210S) memóriakapacitás 69, illetve 138 órányi felvétel tárolását teszi lehetővé. A WS-110 modellen három felvételi üzemmód választható, így beállítható a felvétel hosszának, és minőségének optimális egyensúlya. A WS-210S további három üzemmóddal is rendelkezik, melyek sztereó hangrögzítést tesznek lehetővé. Mindkét hangrögzítő esetében hangszűrő biztosítja az emberi hang kiemelését, míg a háttérzaj szűrésével csökkenthető a felvételeken a környezeti zaj.

Az öt különböző mappa és az indexelés funkció egyszerű file-kezelést tesz lehetővé, míg a változtatható lejátszási sebességek alkalmazásával a felhasználó igény szerinti sebességgel hallgathatja vissza a felvételeket. A fülhallgatóval, AAA elemmel és USB kábellel csomagolt, 94,7x38x10 milliméter méretű Olympus WS-110 és WS-210S 2007. szeptemberében kerül kereskedelmi forgalomba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés