Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Z850i: titkos okostelefon – kagyló formában

Kütyük

Sony Ericsson Z850i: titkos okostelefon – kagyló formában

Nagytudású Sony Ericsson kagylómobil a láthatáron.

Különböző források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó hamarosan egy vadonatúj clamshell, vagyis szétnyitható kialakítású okostelefonnal fog megjelenni a piacon. A keresztségben Sony Ericsson Z850i nevet kapott újdonság pletykák szerint a Symbian operációs 9.2-es verziójára, illetve az UIQ interfész 3.1-es kiadására építkezik.

A felhajtható fedlapon elhelyezett kiegészítő TFT kijelző 128×128 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, mellette pedig négy dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők. A belső fő display ugyancsak TFT technológiájú, de már QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A belső LCD felett található, elsősorban videóhívásokhoz szánt kamera VGA felbontással bír, de ami ennél talán sokkalta fontosabb, hogy a külső fényképezőgép 3,2 megapixeles fotókat, illetve QVGA felbontású és 15 képkocka/másodperc sebességű videófelvételeket képes rögzíteni. Kár, hogy a LED-vakus kamerából az autofókusz funkció hiányzik.

A fejlett multimédiás funkciókkal rendelkező Sony Ericsson Z850i a mai elvárásoknak megfelelően nem csak UMTS, hanem HSDPA hálózatokban is használható: a maximális letöltési sebesség ezúttal 1,8 Mbit/s.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés