Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még mindig sokat kaphatunk a megunt, ócska mobiljainkért!

Kütyük

Még mindig sokat kaphatunk a megunt, ócska mobiljainkért!

A Pannonnál tovább folytatódik a használt mobil beszámítási akció.

A használt, régi mobilokat érdemes bevinni a Pannon valamelyik üzletébe, ugyanis a szolgáltató új készülék vásárlása esetén 5.000 forint kedvezményt ad. Az 5.000 forintos kedvezmény 2007. augusztus 2-31. között vásárolt új kártyás-, vagy számlás előfizetés esetén érvényes, és az új készülék árából adott kedvezményt jelenti, kártyás csomagnál 1 éves, számlás előfizetésnél 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén.

Az akció más kedvezményekkel együtt nem vehető igénybe. A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott, használt készülék az IMEI száma alapján beazonosítható legyen, valamint a készüléket leadó ügyfél a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon.

A Pannon egy másik akciójában egyébként új 3G-s mobil vásárlása esetén régi készülékünk 10.000 forintot ér! A 10.000 forintos kedvezmény 2007. május 15.-től visszavonásig vásárolt új, számlás előfizetésekre vonatkozik, és az új, 3G-s készülékek árából adott kedvezményt jelenti 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén. A kedvezmény az aktuális árlistában szereplő árból adható, részletfizetés nem vehető igénybe. A készülékek csak Pannon SIM kártyával használhatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés