Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még több mobil internet, még kevesebbért!

Kütyük

Még több mobil internet, még kevesebbért!

Szupergyors 3G/HSDPA már 72 településen – még többet, még kevesebbért: megújult internetcsomagok a Pannontól.

A társaság augusztus 1-jétől megújult ajánlattal jelentkezik: az árakat tovább csökkenti, az adatmennyiséget megemeli. A Pannon mindeközben folyamatosan fejleszti nagysebességű hálózatát, újabb nagyvárosokkal és Balaton-parti településekkel bővíti 3G/HSDPA lefedettséget.

A Pannon augusztus 1-jétől háromféle mobilinternet-csomagot kínál 100 MB, illetve 5 vagy 10 GB-os havidíjban foglalt adatmennyiséggel. A Mobil Internetet az előfizetők igényeihez alakította a Pannon, így aktív internethasználat esetén előfizetéssel tarifacsomagként, vagy rendszeres, illetve alkalomszerű interneteléréshez akár már meglévő előfizetés mellé, kiegészítő szolgáltatáscsomagként is megrendelhető.

Most belépési díj nélkül, és 2007. augusztus 1. és október 31. között új mobil internet előfizetés vásárlása esetén fél évig a havidíj feléért – kedvezményesen havi 995, 2.995, illetve 5.995 forintért – választhatunk igényeink szerint a Mobil Internet tarifacsomagok közül. A Pannon a kedvezményes havi díjat biztosítja azon előfizetői számára is, akik az akció ideje alatt a Mobil Internetet kiegészítő szolgáltatásként rendelik meg új számlás előfizetésük vásárlásával egyidőben.

A mobilinternet szolgáltatáscsomagokra és tarifacsomagra hűségnyilatkozat nélkül is köthető előfizetői szerződés. Kétéves hűségnyilatkozat vállalásával az 5 GB-os és 10 GB-os tarifacsomagokhoz a csatlakozáshoz szükséges modemet 0 forintért adja a Pannon. A Pannon gondolt a meglévő előfizetőire is: az eddigi Mobil Internet 3 GB csomaggal rendelkezők ingyen válthatnak át a még kedvezőbb Mobil Internet 5 GB csomagra, míg a 10 GB-os csomagnál csökkentette a havidíjat.

A Pannon internet-szolgáltatása iránt tanúsított óriási keresletnek és a koncentrált hálózatfejlesztésének köszönhetően újabb 10 Balaton környéki településsel és nagyvárossal bővült a Pannon 3G/HSDPA hálózata, így 72 településen, a lakosság közel 40 százalékának biztosítja a Pannon a nagysebességű hálózatot. A szolgáltató az ország többi területén is jól használható (EDGE) sebességet biztosít, 3G/HSDPA hálózatát pedig a felhasználói igények alapján folyamatosan bővíti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés