Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videó: 5 megapixeles Samsung G600 mobil

Kütyük

Videó: 5 megapixeles Samsung G600 mobil

A korábbi fotók után most már egy videófelvételen is megtekinthetjük a Samsung vadonatúj kamerás mobilját.

A keresztségben Samsung SGH-G600 nevet kapott újdonság hátlapjában egy 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontású képszenzorra épülő, LED-vakus digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, mely a mai elvárásoknak megfelelően autofókusz funkcióval, illetve elektronikus képstabilizátorral garantálja, hogy a fotók kellően élesek legyenek. A digitális zoom négyszeres nagyításra képes, ezenkívül pedig még panorámakép és makró funkciót is kapunk, a VGA (640×480 pixel) videófelvevőről már nem is beszélve.

Az elkészült fényképek és mozgóképek egyrészt a belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A 2,2 colos képátlójú TFT kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A nemrégiben az amerikai FCC által is bevizsgált Samsung G600 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt azonban tudni lehet, hogy a telefon USB 2.0, illetve Bluetooth 2.0 technológia révén is képes kommunikálni a külvilággal, ezenkívül pedig még egy RDS funkciós sztereó FM rádió is helyet kapott a készülékben.

A 14,9 milliméter vastag Samsung G600 várhatóan szeptemberben jelenik majd meg a piacon, még pedig 500 eurós, vagyis mintegy 125 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés