Connect with us

Nokia HF-300: Drágám, beszélnünk kell!

Kütyük

Nokia HF-300: Drágám, beszélnünk kell!

A Nokia HF-300-nak hála, az autóban ülve és abból kiszállva is majdnem olyan egyszerűen beszélgethetünk, mintha egyedül lennénk.

A mozgatható Bluetooth speakerphone nagy teljesítményű hangszórót és mikrofont tartalmaz. Hangminőségét tovább fokozza a digitális jelfeldolgozó (DSP) chip, mely a túlzott zajt és a visszhangot szűri ki. A kikapcsolással sem kell bajlódnunk: a készülék tudja, hogy a beszéd abbahagyása után ki kell kapcsolnia (automatikus kikapcsolás).

A HF-300 Nokia Speakerphone sokféle módon járul hozzá a könnyű kommunikációhoz, akár az autóban, akár az autón kívül beszélgetünk. Akkumulátorról működik, így nem leszünk konnektorhoz kötve. A készülékhez jár egy napellenzőre rögzíthető csipesz, így egyszerűen elhelyezhetjük az autóban. A beszélgetés is zavartalanul folyhat – a berendezés használatát világító gombok könnyítik meg, elkerülve a villogó fények keltette zavart. Hosszúra nyúló beszélgetések alkalmával a könnyű (80 grammos) speakerphone-nal ki is szállhatunk az autóból, és a készüléket otthon, vagy az irodában a gumírozott talapzatára helyezhetjük. Akár 20 órányi beszélgetési időt használhatunk ki.

A mobiltelefonnal fennálló kapcsolat megszakadását követően a speakerphone öt perc múlva automatikusan kikapcsol. Az alacsony akkumulátorfeszültségre villogó LED figyelmeztet.

A világszerte kapható HF-300 Nokia Speakerphone a Bluetooth 1.1 és annál magasabb verzióit, illetve a Handfree profil 1.1 és annál magasabb változatait támogató Nokia mobilkészülékek széles körével kompatibilis. A várhatóan 2007 harmadik negyedévétől kapható készülék ára adók nélkül 90 euró (22 ezer forint) körül mozog majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom