Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N95: gyorsabb és szebben fotózik

Kütyük

Nokia N95: gyorsabb és szebben fotózik

Lássuk, hogy pontosan milyen újdonságokkal szolgál a legfrissebb N95 szoftver!

A Nokia legújabb csúcsmobilja sem teljesen tökéletes, és ezzel természetesen a gyártó is teljes mértékben tisztában van, ennek megfelelően folyamatosan fejleszti és javítgatja a készülék szoftverét.

A kereskedelmi forgalomban első körben felbukkant N95-ösök többségén a 10.0.018-as verziószámú, március 15-én keltezett szoftver teljesít szolgálatot. Az azóta eltelt időkben megjelent a 11.0.025-ös (2007.04.12) verziójú firmware, melyet nem sokkal később a 11.0.026-os kiadás (2007.04.17) követett. A napokban megjelent a legújabb firmware, mely 12.0.013-as verziószámot visel magán.

Napvilágot látott egy lista, melyből kiderül, hogy a 12.0.013-as firmware mennyiben jobb, mint a 11.0.026-as kiadás. Az egyik legfontosabb változás, hogy a fejlesztők sokat javítottak a készülék sebességén, így például többek közt a galéria is minden korábbinál fürgébb működésű. Fontos, hogy mostantól a GPS-vevő is gyorsabban megtalálja a műholdakat, ezenkívül pedig az 5 megapixeles kamerával készített fotók élességén is tuningoltak a fejlesztők. Végül, de nem utolsó sorban új ikonokat is felfedezhetünk és némileg módosult a webböngésző alkalmazás is.

A Nokia Software Updater segítségével házilag is egyszerűen telepíthető a legfrissebb firmware, de természetesen a Nokia szervizekben is feltelepítik azt az ügyfelek kérésére. Telefonunk aktuális firmware azonosítója egyébként a *#0000# kódsornak a készülék alaphelyzetében történő begépelésével kérhető le.

A Nokia N95-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés