Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericssonok W880i: közeleg a leleplezés

Kütyük

Sony Ericssonok W880i: közeleg a leleplezés

Már nem kell sokat várnunk a Sony Ericsson legújabb mobiljainak bejelentésére.

Legalábbis erre enged következtetni, hogy az amerikai FCC testület a napokban bevizsgálta és áldását adta a gyártó egyik legfrissebb modelljére, a W880i-re. Mint ismeretes, Miles Flint, a japán-svéd vállalat elnöke a napokban elárulta, hogy a legfrissebb Sony Ericsson modellek hivatalos bejelentésére február 6-án, egy keddi napon kerül majd sor. A barcelonai 3GSM Világ Kongresszus az ezt követő héten rendezik meg, február 12. és 15. között.

Nem hivatalos források szerint a 80 gramm tömegű és candybar kialakítású Sony Ericsson W880i 102 milliméter hosszú, 46,5 milliméter széles és mindössze 9,4 milliméter széles. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) újdonság természetesen GPRS kompatibilis, ezenkívül pedig az UMTS támogatás sem hiányzik belőle.

Az 1,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú display a várakozások szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A beépített digitális fényképezőgépben egy 2 millió pixeles CMOS szenzor teljesít szolgálatot, mely 1.600×1.200 képpontos fotók készítését teszi lehetővé.

A 32 MB kapacitású belső memória egyszerűen bővíthető, még pedig Memory Stick Micro memóriakártyák segítségével. Az USB 2.0 és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis Sony Ericsson W880i egy feltöltéssel maximum 7 órás beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt biztosít számunkra.

A készülék várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink. A gyártó nemrégiben az alábbi két fényképrészletet hozta nyilvánosságra a W880i-ről, mintegy előzetes kedvcsinálóként.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés