Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung E390: jön az elegáns slidermobil

Kütyük

Samsung E390: jön az elegáns slidermobil

Hamarosan kapható lesz a piacon a Samsung előrhető árú, elegáns új sliderphone-ja.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal egy a középkategóriás mobilok piacára szánt, divatos szétcsúsztatható kialakítású készülékkel rukkolt elő. A keresztségben Samsung SGH-E390 nevet kapott újdonság egyrészt az idén tavasszal debütált Samsung SGH-E370 sliderphone utódjának tekinthető, másrészt pedig tulajdonképpen nem más, mint a nagysikerű Samsung SGH-D900 szűkített szolgáltatási körrel rendelkező, jelentősen olcsóbbá tett kisöccse.

A D900-ban megismert, kitűnő minőségű és 3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép ezúttal sajnos a költséghatékonyság áldozata lett, vagyis az E390 tulajdonosoknak meg kell majd elégedniük egy 1,3 megapixeles felbontású fotómasinával. A kamera ezenkívül sajnos az autofókusz funkcióját is elvesztette és vakut sem találunk az optika mellett.

Az integrált memória pontos kapacitását egyelőre sűrű homály fedi, viszont mindenképp örvendetes, hogy ma már ebben a termékkategóriában is meghonosodott a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség.

A 93x45x16 milliméter méretű és 84 gramm tömegű Samsung SGH-E390 2 colos TFT kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A wireless technológiák közül a jó öreg GPRS-t, a gyorsabb EDGE-et, valamint a Bluetooth 2.0-t támogatja a friss jövevény, a zenelejátszó alkalmazás pedig az MP3, AAC és AAC+ formátumú digitális muzsikákat favorizálja.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-E390 kereskedelmi forgalmazása várhatóan januárban kezdődik meg, a telefon ára 50-55 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés