Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi és stílusos: a legfrissebb mobiltelefon

Kütyük

Egyedi és stílusos: a legfrissebb mobiltelefon

Itt egy mobiltelefon, mely sikerrel kombinálja egymással az időt álló stílusjegyeket és a fejlett technológiai megoldásokat.

A Japánban debütált, Toshiba W46T típusjelzésű készülék a ˝Drape˝, vagyis szövet becenevet kapta, minden bizonnyal azért, mert a készülék fedlapja olyan, egyedi fényezést kapott, mely leginkább egy enyhén meggyűrt szövetanyagra, vagy éppen egy függönyre hasonlít.

A rendkívül elegáns, fekete, fehér és bronz színváltozatokban kapható, szétnyitható kialakítású készülék belsejében egy nagy méretű kijelzőt találunk, melyen alaphelyzetben egy gigantikus analóg óra látható. A nem kevesebb mint 2,6 colos képátlóval rendelkező TFT panel egyébként 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A legfejlettebb OLED technológiára építkező kiegészítő külső display 96×39 képponttal rendelkezik, de nem színes, hanem csak monokróm.

A CMOS képszenzoros digitális fényképezőgép modulra sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, hiszen segítségével akár 3,2 megapixeles felbontású fotók is készíthetők, no és persze a videófelvevő funkció sem hiányzik a kamerából. A képek és videók egyrészt a 100 MB-os belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A gyári pakkban egy 128 MB-os kártya lakozik.

A csukott helyzetben 108 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 24 milliméter vastag Toshiba W46T a CDMA2000 1x EV-DO adatátvitel révén akár 1,8 Mbit/s-os letöltési sebességre is képes, az MP3 lejátszó alkalmazás pedig kiválóan szól a gyárilag mellékelt Sony fülhallgatón.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés