Connect with us

technokrata

Élőfotókon az LG spéci tükrös mobilja

Kütyük

Élőfotókon az LG spéci tükrös mobilja

Íme néhány élőfotó és új információ az LG most debütált, ˝Shine˝ becenévre hallgató mobiltelefonjáról.

Az új készülék valódi, rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KV4200, LG LV4200 és LG SV420 neveken is ismert és az alábbi Aving.net-féle fényképeken látható újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy az optika Schneider-Kreuznach gyártmányú.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 1 GB, ezenkívül pedig memóriakártyákat is kezel a készülék.

A mindössze 13 milliméter vastag sliderphone TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A világsikerű Chocolate telefonból (LG KG800) több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónap alatt, és még ma is nagy népszerűségnek örvend, ráadásul érkezőben van 3G-s kiadása, az LG KU800. Az LG Shine telefont várhatóan 2007-től vezetik be az európai piacokon. Egyes források szerint elképzelhető, hogy az ezüst színű alapmodellt később más színváltozatú (fekete, fehér) kiadások is követni fogják, de az biztos, hogy az összes verzió közös vonása lesz a türköződő felület.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák