Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia titkok: jön az N76 és egy vízálló mobil?!

Kütyük

Nokia titkok: jön az N76 és egy vízálló mobil?!

A Nokia boszorkánykonyhájában számos érdekes új fejlesztés van készülőfélben.

Egyes jól értesült források tudni vélik, hogy a közeljövőben napvilágot fog látni a Nokia N71 utódmodellje. Az N71-es mindeddig nem aratott túl nagy sikert a piacon, melyben leginkább a sokak által bumfordinak tartott kialakítás játszik fő szerepet.

A várakozások szerint Nokia N76 néven debütáló újdonság szakít a Nokia N71 nem túl divatos formatervével és egy rendkívül vékony készülékházat kap. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett, kagylóformájú telefon a harmadik generációs S60 platformra építkezik, külsején pedig dedikált zenegombokat helyeztek el a fejlesztők. A beépített digitális fényképezőgép előreláthatólag 2 megapixeles felbontású lesz. A pletykák szerint idén szeptemberben érkező, QVGA (320×240 pixel) kijelzős Nokia N76 ára 250 euró, vagyis mintegy 70 ezer forint lesz, ami igen csak kedvezőnek mondható.

A Nokia ezenkívül állítólag belefogott egy vízálló mobiltelefon fejlesztésébe is. Erről jelen pillanatban csak annyit lehet tudni, hogy az eddigi hasonló termékektől eltérően nem egyszerűen csak cseppálló lesz, hanem olyannyira vízálló, hogy akár úszni is lehet majd vele. Némi üröm az örömben, hogy ez az érdekes újdonság előreláthatólag csak 2 év múlva jelenik majd meg a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés