Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung D520: ultra-karcsú sliderphone

Kütyük

Samsung D520: ultra-karcsú sliderphone

A Samsung többek közt egy vadonatúj ultra-vékony szétcsúsztatható mobilt is leleplezett a 3GSM Világ Kongresszuson.


Az elegáns fekete színben pompázó, 99 gramm tömegű Samsung SGH-D520 leginkább a Samsung SGH-D800-ra hasonlít: 101 milliméteres hossza mellé 46 milliméteres szélesség, illetve 15,9 milliméteres vastagság társul.

Az 1,3 megapixeles integrált digitális fényképezőgép révén maximum 1.280×1.024 pixeles felbontású fotók készíthetők, ezenkívül pedig egyetlen rossz szavunk sem lehet a 352×288 pixeles videófelbontásra. A négyszeres digitális zoomos kamera főbb szolgáltatásai közé tartozik az éjszakai üzemmód, a sorozatfelvétel készítés, az időzítés, valamint a mozaikfotózás.

A Bluetooth képes SGH-D520-ba egy középkategóriás TFT kijelző került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 262.144 színárnyalatáról ismerszik meg. Az integrált memória 80 MB-os, de sajnos nem bővíthető.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal, elektronikus levelezési klienssel és xHTML kompatibilis böngészővel felvértezett Samsung újdonság előreláthatólag valamikor a második negyedévben bukkan majd fel a kereskedések polcain – az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés