Connect with us

technokrata

Újjászületett a Xerox honlap

Kütyük

Újjászületett a Xerox honlap

2006-ban több szolgáltatással, áttekinthetőbb struktúrával és színesebb külsővel várja látogatóit a Xerox.hu.

A Xerox elindította új weboldalát, amelynek célja, hogy minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban nyújtson információkat ügyfeleinek, a felhasználóknak és a sajtónak. A Xerox rendkívül széles termékkínálatát a weboldal átlátható szerkezetben mutatja be, így könnyedén válogathatunk az irodai berendezések, a digitális nyomdagépek, a különböző kellékek és adathordozók, valamint a szoftverek közül.

A honlap egyik új szolgáltatása a termék konfigurátor, amely nem más, mint egy segédeszköz az igényeinknek legmegfelelőbb Xerox berendezés kiválasztásához. A rendszer a látogató által beállított paraméterek alapján leszűkíti a termékek listáját egyetlen készülékre. Megjeleníthető a nyomtató vagy multifunkciós berendezés adatlapja, rövid ismertetője és fényképe, amely segít dönteni a vásárlásban.

Miután meghatároztuk a kívánt berendezést, a site ahhoz is hozzájárul, hogy megtaláljuk a lakóhelyünkhöz legközelebb eső viszonteladót, koncessziós partnert, kellékanyag disztribútort, szervizt vagy ügyfélszolgálatot. A „Hol vásárolhat?” nevű szolgáltatás megyénként, településenként, illetve partner típusonként listázza az elérhetőségeket.

A honlap további támogatásokat nyújt azon Felhasználók számára, akik már rendelkeznek Xerox irodai berendezéssel. Az egyes készülékekhez külön-külön listázhatóak az etikettek, fóliák és egyéb kellékanyagok, valamint termékenként megtaláljuk azok drivereit letölthető formában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom