Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kötelező biztosítás a MOL kutakon

Kütyük

Kötelező biztosítás a MOL kutakon

Novembertől a MOL weboldalán is lehet majd kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokat (KGFB) kötni.

A MOL Rt. által meghirdetett pályázaton nyerte a lehetőséget a Netrisk Kft., hogy a MOL weboldalán kiszolgálja a biztosítás után érdeklődő vagy azt megkötni kívánó ügyfeleket. Az internetes megrendelési lehetőség mellett 24 órás telefonos ügyfélszolgálat is az érdeklődök rendelkezésére áll november 2-től december 1-ig a 06-1 577 6277 számon. Az együttműködés indulásának különös apropót ad, hogy novemberben mintegy 3,6 millió gépjármű tulajdonos döntheti el: marad-e jelenlegi biztosítójánál, vagy a kedvezőbb díj reményében 2006. január 1-től új biztosítónál köti meg KGFB szerződését.

A Netrisk.hu által fejlesztett kötelező biztosítási díjkalkulátor segítségével 1-2 perc alatt kiszámolható a személyre szabott biztosítási díj. A MOL és Netrisk.hu most induló szolgáltatása minden autós számára – aki ellátogat november hónapban valamelyik MOL töltőállomásra – megteremti a lehetőségét annak, hogy a legkedvezőbb díjú kötelező biztosítást, egyszerűen, gyorsan és kényelemesen megköthessék.

Bár a kötelező biztosítások díját a társaságok csak október 29-én hozzák nyilvánosságra, így a tarifák tartalmáról biztosat csak azok készítői tudnak, de a MOL ügyfelei egyedi kedvezményekre is számíthatnak.

A MOL új szolgáltatása – aktualitása miatt – a kötelező biztosításra fókuszál, de tervezik a biztosítási paletta gyors bővítését. Következő lépésként a Casco biztosítás bevezetése a cél, de utazási biztosítás is még ebben az évben köthető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés