Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindent felülmúló új csúcskategóriás zenetelefon!

Kütyük

Mindent felülmúló új csúcskategóriás zenetelefon!

Az NTT DoCoMo által bemutatott Music Porter X minden korábbi zenemobilon képes túltenni.


A vezető japán mobil operátor újdonságába nem kevesebb mint 1 GB memória került, de ez akár még bővíthető is – Memory Stick Duo Pro memóriakártyák használatával.

A nagy teljesítményű akkumulátornak hála, a készülék nem kevesebb mint 20 órán keresztül képes MP3 és AAC zenéket lejátszani, FM rádióként pedig mintegy 18 órán keresztül üzemelhet a telefon. A hagyományos készenléti idő 300 óra, a beszélgetési idő pedig közel 160 perc. Érdekesség, hogy a Music Porter X támogatja a DMB szabványt, így akár műholdas rádióadásokat is hallgathatunk a segítségével, igaz ekkor az akkumulátor már 2 órán belül lemerül.

A szétcsúsztatható kialakítású zenetelefon óriási méretű folyadékkristályos kijelzőt kapott, melynek felbontása 240×400 pixel, színmélysége pedig 18 bit (262 ezer színárnyalat). Nem meglepő módon a beépített kamera felbontása 3 megapixel, és persze a videófelvételi lehetőség sem hiányzik a multimédiás repertoárból.

A 135 gramm tömegű Music Porter X alaphelyzetben 108,5 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 24 milliméter vastag. A várható árral kapcsolatban egyelőre még nem lehet pontosat tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés