Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kémfotók: jövő héten érkezik a Sony Ericsson P910i utódja?

Kütyük

Újabb kémfotók: jövő héten érkezik a Sony Ericsson P910i utódja?

Napról napra újabb kémfotók és információk látnak napvilágot a Sony Ericsson készülőfélben lévő vadonatúj okostelefonjával kapcsolatban.


A legfrissebb fotók némileg jobb minőségüek, mint a korábbiak, és a telefon már nem csak előlről, hanem hátulról is látható rajtuk. Ezek szerint a telefon hátlapján egy optikavédős kamera teljesít szolgálatot, még pedig egy LED-alapú segédfény társaságában. A készülék alaphelyzetben csak a legszükségesebb gombokat vonultatja fel, majd pedig az alsó rész lehajtását követően felbukkan egy teljes értékű QWERTY billentyűzet, melynek gombjai azonban meglehetősen kicsik, és fixen az LCD alatt találhatók.

A minden jel szerint Sony Ericsson P950i, vagy P1000i típusjelzéssel és hűvösen elegáns szürke színárnyalatban debütáló smartphone-ban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, de a készülék ezenkívül akár UMTS (3G) hálózatokban is használható, sőt még Wi-Fi modul is lesz benne.

A 4,5×6 centiméteres méretekkel rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú, no és persze érintésérzékeny.

A megfelelő számítási teljesítményről egy 208 MHz-es frekvenciájú Philips Nexperia PNX4008-as mikroprocesszor gondoskodik, mely fejlett 90 nanométeres CMOS gyártási technológiák segítségével készül. Az operációs rendszer Symbian 9.1, a felhasználói interfész pedig UIQ 3.0. Az energiaellátásról egy 1.260 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A Hermione fejlesztési kódnevű Sony Ericsson P950i-ben egy a K750i modelléhez hasonló, tehát 2 megapixeles (1.632×1.224 képpont) felbontású, CCD alapú digitális fényképezőgép található, de emellett még egy kisebb felbontású kamera is fellelhető az előlapon – ez elsősorban videóhívásokhoz használatos. A főkamera várhatóan autofókuszt és makró üzemmódot is kap majd.

A 115 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 26 milliméter vastag Sony Ericsson P950i hivatalos bejelentésére várhatóan a jövő héten, a London Smartphone Show keretein belül kerül majd sor, a kereskedelmi forgalmazás pedig előreláthatólag 2006 februárjában kezdődik majd meg.

A telefon várható ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés