Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lost – immár mobiltelefonon is!

Kütyük

Lost – immár mobiltelefonon is!

Nem sokat kellett várnunk arra, hogy a népszerű ˝Lost˝ televíziós sorozat a televíziós képernyők után a mobiltelefonok kijelzőjét is meghódítsa magának.


A ˝3˝ nevezetű harmadik generációs mobiltelefonos operátor a napokban megvásárolta a Buena Vista Internationa Televisiontől, illetve a Walt Disney Internet Grouptól a Lost mobiltelefonos tartalmak licenszjogait.

A szerződés értelmében a vállalat előfizetői mostantól mobiltelefonjukon is végignézhetik a különböző epizódokból készített 2-3 perces összefoglaló anyagokat, betekinthetnek a színfalak mögé, a szereplőkkel készített interjúkat nézhetnek meg, ezenkívül pedig bepillantást nyerhetnek az éppen soron következő rész izgalmasabb jeleneteibe.

˝Ez egy roppant érdekes sorozat, melyről az emberek folyamatosan beszélnek, és amelyet a mi előfizetőink is szívesen fognak nézni˝ – nyilatkozta Graeme Oxby, a mobil szolgáltató marketing igazgatója. ˝A mobiltelefon mostanság mint egy új szórakoztatási platform tűnik fel, és ezen a platformon keresztül rengeteg embert érhetünk el˝ – mondta Gazdag Attila, a Walt Disney Internet Group európai részlegének alelnöke és egyben ügyvezető igazgatója.

Mint ismeretes, hazánkban az RTL Klub vetíti a Lost című sorozatot. A kereskedelmi csatorna jelenleg háttérkép letöltési lehetőséget biztosít a mobiltelefonosok számára, de hamarosan különböző Lost témájú csengőhangokat is elérhetővé fog tenni – természetesen nem ingyen, hanem emelt díjas SMS ellenében.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés