Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Nokia 6630 Music Edition zenetelefon

Kütyük

Megjelent a Nokia 6630 Music Edition zenetelefon

A Nokia a mai napon bejelentette a népszerű 6630-as mobiltelefon zenelejátszásra specializált új verzióját, a Nokia 6630 Music Editiont.


A kifejezetten zenerajongók számára összeállított értékesítési csomagnak részét képezi többek közt egy 256 MB kapacitású RS-MMC (Redused Size MultiMediaCard) memóriakártya, melyre adott esetben akár tizenöt CD-nyi muzsika is rámásolható. Mint ismeretes, a hagyományos Nokia 6630-as mellé egy 64 MB-os kártyát csomagol a gyártó.

Érdekesség az a különleges adapter, melynek segítségével immár akár bármilyen, 3,5 milliméteres audio csatlakozós fülhallgatót rá lehet csatlakoztatni a mobiltelefonra, ezenkívül pedig említést érdemel a telefonhoz adott memóriakártya olvasó (USB MMC/SD) is.

A Nokia 6630 Symbian operációs rendszeren alapul. A készülék GSM 900/1800/1900, EDGE, és WCDMA hálózatokon működő, háromsávos telefon. A 127 gramm tömegű és 110x60x20,6 milliméteres méretű telefon bejelentésének időpontjában a világ legkisebb, GSM és WCDMA hálózatra szánt készüléke volt.

A Nokia 6630 a szórakozni vágyóknak digitális MP3 zenelejátszót és nagyméretű kijelzőjén valós idejű videó streaminget biztosít. A WCDMA hálózatok mobil szélessávú adatátvitele révén a Nokia 6630 képkezelő telefon kiváló minőségű, valós idejű videó streaming letöltést kínál, és videokonferencia-hívást is lehetővé tesz. A RealOne mobil lejátszó a nagy mennyiségben rendelkezésre álló Real-formátumú, valamint az új, mobilkészülékekhez tervezett 3GPP tartalmakat támogatja.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan néhány héten belül debütáló Nokia 6630 Music Edition árával kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés