Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új navigációs PDA az Asus-tól

Kütyük

Két új navigációs PDA az Asus-tól

Az Asus hamarosan megkezdi két legújabb kéziszámítógépének, az A632-nek és az A636-nak a kereskedelmi forgalmazását – legalább is erre enged következtetni, hogy az FCC (Federal Communications Commission) a napokban mindkét modellre áldását adta.


A tajvani gyártó két újdonsága közötti leglényegesebb különbség abban rejlik, hogy az A636-os modell extraként Wi-Fi kontrollert is kapott, illetve hogy az A632-be nem csak normál SD (Secure Digital), hanem miniSD memóriakártyák is betehetők.

A 122 milliméter hosszú, 73,2 milliméter széles és 18,6 milliméter vastag Asus A632/A636 egész pontosan 175 grammot nyom a mérlegen. A 3,5 colos képátlóval rendelkező folyadékkristályos kijelző TFT alapokon nyugszik: QVGA (320×240 pixel) felbontása mellé 16 bites színmélység (65 ezer színárnyalat) társul. A masina lelke egyébként nem más, mint egy 416 MHz-es órajelen ketyegő Intel XScale PXA272-es mikroprocesszor, ezenkívül pedig 128 MB ROM és 64 MB RAM memória is helyet kapott a készülékben.

A további fontosabb specifikációk közé sorolható a Bluetooth 1.2 kompatibilitás, az infravörös port, az USB csatlakoztathatóság, valamint a GPS navigációs rendszer. Az operációs rendszer szerepét ezúttal a vadonatúj Windows Mobile 5.0 tölti be.

A piaci debütálás pontos időpontja, illetve a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés