Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: Alfanumerikus SMS Futár

Kütyük

Pannon GSM: Alfanumerikus SMS Futár

A Pannon Futár új szolgáltatása, az Alfanumerikus SMS Futár bevezetésével augusztus 15. után nem kell, hogy rejtélyes telefonszámok mögé rejtőzzenek a tömeges SMS-ek küldői.

Az egyedi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az üzenet feladója az általa választott néven jelenjen meg minden címzett készülékén.

A magánélet meghódítása után immár a gazdasági szférában is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a rövid szöveges üzenetek. A pénzintézetektől kezdve a direktmarketing-ügynökségekig számos területen alkalmazzák az SMS-t a meglévő és potenciális ügyfelek tájékoztatására. A GSM technológia alapvető műszaki adottságai miatt azonban az üzeneteket a küldő fél hívószáma alapján azonosítják a készülékek, ezért (hacsak a szám nem szerepel a címzett telefonkönyvében) a feladó kiléte egészen az SMS megnyitásáig rejtély marad – márpedig ez sokakban bizalmatlanságot, érdektelenséget ébreszt.

Erre a problémára nyújt rég várt megoldást az Alfanumerikus SMS Futár, a Pannon GSM ismert tömeges üzenetküldő szolgáltatásának továbbfejlesztése. Az Alfanumerikus SMS Futár lehetővé teszi a távközlési szolgáltató ügyfelei számára, hogy az általuk küldött SMS egy betűkből, számjegyekből vagy akár különleges karakterekből álló, tetszőleges elnevezéssel jelenjen meg a címzetteknél. Ezzel az ügyfelek számára már a küldemény elolvasása előtt nyilvánvalóvá válhat, kitől kaptak értesítést.

Az Alfanumerikus SMS Futár az évek óta sikerrel működő Pannon Futárhoz hasonlóan számtalan különböző területen használható akár több ezer ügyfél azonnali, egyidejű informálására, legyen szó felvételi eredményekről, számlaegyenlegről, SMS-játékról, közvélemény-kutatásról vagy egy rendezvényre történő meghívásról. A feladó legfeljebb tizenegy karakterből álló elnevezése az üzenetek esetleges későbbi visszakeresését is leegyszerűsíti a felhasználók számára. Az Alfanumerikus Futár szolgáltatással bármely magyarországi mobil hívószámra továbbítható szöveges üzenet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés