Connect with us

technokrata

Pannon GSM: Alfanumerikus SMS Futár

Kütyük

Pannon GSM: Alfanumerikus SMS Futár

A Pannon Futár új szolgáltatása, az Alfanumerikus SMS Futár bevezetésével augusztus 15. után nem kell, hogy rejtélyes telefonszámok mögé rejtőzzenek a tömeges SMS-ek küldői.

Az egyedi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az üzenet feladója az általa választott néven jelenjen meg minden címzett készülékén.

A magánélet meghódítása után immár a gazdasági szférában is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a rövid szöveges üzenetek. A pénzintézetektől kezdve a direktmarketing-ügynökségekig számos területen alkalmazzák az SMS-t a meglévő és potenciális ügyfelek tájékoztatására. A GSM technológia alapvető műszaki adottságai miatt azonban az üzeneteket a küldő fél hívószáma alapján azonosítják a készülékek, ezért (hacsak a szám nem szerepel a címzett telefonkönyvében) a feladó kiléte egészen az SMS megnyitásáig rejtély marad – márpedig ez sokakban bizalmatlanságot, érdektelenséget ébreszt.

Erre a problémára nyújt rég várt megoldást az Alfanumerikus SMS Futár, a Pannon GSM ismert tömeges üzenetküldő szolgáltatásának továbbfejlesztése. Az Alfanumerikus SMS Futár lehetővé teszi a távközlési szolgáltató ügyfelei számára, hogy az általuk küldött SMS egy betűkből, számjegyekből vagy akár különleges karakterekből álló, tetszőleges elnevezéssel jelenjen meg a címzetteknél. Ezzel az ügyfelek számára már a küldemény elolvasása előtt nyilvánvalóvá válhat, kitől kaptak értesítést.

Az Alfanumerikus SMS Futár az évek óta sikerrel működő Pannon Futárhoz hasonlóan számtalan különböző területen használható akár több ezer ügyfél azonnali, egyidejű informálására, legyen szó felvételi eredményekről, számlaegyenlegről, SMS-játékról, közvélemény-kutatásról vagy egy rendezvényre történő meghívásról. A feladó legfeljebb tizenegy karakterből álló elnevezése az üzenetek esetleges későbbi visszakeresését is leegyszerűsíti a felhasználók számára. Az Alfanumerikus Futár szolgáltatással bármely magyarországi mobil hívószámra továbbítható szöveges üzenet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd