Connect with us

Hirdetés

technokrata

Smart2Go: egy újabb mobiltelefonos navigációs szoftver

Kütyük

Smart2Go: egy újabb mobiltelefonos navigációs szoftver

A Smart2Go ˝személyében˝ egy újabb taggal bővült a Symbian alapú okostelefonokra fejlesztett navigációs rendszerek tábora.


A nagy tudású helymeghatározó és útvonaltervező alkalmazás a hozzá tartozó térképekkel egyetemben egy 512 MB kapacitású memóriakártyán kapott helyet, melyet az arra alkalmas, Symbian operációs rendszerű smartphone-ok bővítőslotjába kell behelyezni. A rendszer működéséhez a szoftveren és a telefonon kívül természetesen egy globális helymeghatározó (GPS) modulra is szükség van.

A fejlesztő számos különböző térképcsomagot adott ki a Smart2Go-hoz, így például a Közép-Európa csomagban Németország, Ausztria, Svájc és Liechtenstein nagyobb városainak részletes térképeit lelhetjük fel. A három hónapon keresztül használható tesztverzió ára 9,99 euró, a mindenfajta korlátozást nélkülöző teljes változatért pedig 49,99 eurót kell fizetni.

A Smart2Go az olyan Series 60 platformon nyugvó okostelefonokon használható, mint amilyen például a Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia 3660, vagy éppen a Siemens SX1, de nemsokára már a Windows Mobile alapú Motorola MPx200-on és a Pocket PC, illetve Palm szoftveres kéziszámítógépeken is működésre bírhatjuk majd a hasznos kis alkalmazást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés