Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic A200: kamera nélküli, színes kijelzős új low-end mobil

Kütyük

Panasonic A200: kamera nélküli, színes kijelzős új low-end mobil

A napokban megrendezett Expo Comm China 2004 szakkiállítás keretein belül a Panasonic többek közt egy új alsókategóriás készülékkel rukkolt elő.


A Panasonic A200 típusjelzésű low-end modell meglehetősen apróra sikeredett: 90 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag, ráadásul a készülék mindössze 77 grammot nyom a mérlegen. A hagyományos kialakítású, szögletes formavilágú újdonság kijelzője 128×128 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, ami ebben a kategóriában tulajdonképpen megfelelőnek nevezhető.

A leginkább a korábban bemutatkozott Panasonic X100-ra hajazó Panasonic A200 a mai elvárásoknak megfelelően támogatja a GPRS vezeték nélküli adatátviteli technológiát, MMS kompatibilis, WAP böngészője pedig 2.0-s verziószámmal rendelkezik, tehát az újabbik fajtából való.

A többek közt nagy kapacitású telefonkönyvvel, naptár alkalmazással, illetve számológéppel felvértezett mobiltelefon újdonság energiaellátásáról egy 730 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés