Connect with us

technokrata

Panasonic Z800: kétkamerás vadonatúj 3G mobil

Kütyük

Panasonic Z800: kétkamerás vadonatúj 3G mobil

A Panasonic bejelentette első harmadik generációs mobiltelefonját, a nagy tudású Z800-as készüléket.


A GPRS és UMTS kompatibilis Panasonic Z800 96,5x49x26 milliméteres méretekkel, illetve széthajtható kialakítással rendelkezik, és nagy mértékben hasonlít a korábbi X700-as modellre. A Symbian operációs rendszert futtató okostelefon belső kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű, vagyis 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. Az elmaradhatatlan külső kijelző hasonló színmélységű és 64×96 pixeles felbontással rendelkezik.

A 115 gramm tömegű Panasonic Z800-ba nem is egy, hanem rögtön két digitális fényképezőgép került. A kívül található fő kamera 1,3 megapixeles felbontású CCD képszenzorral, autofókusszal, valamint vakuval büszkélkedhet, a belül elhelyezett szerényebb tudású második kamera pedig elsősorban videohívások lebonyolításához lett kifejlesztve.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyák fogadására alkalmas készülék Bluetooth, USB 2.0 és IrDA kapcsolaton keresztül is kapcsolatba hozható más eszközökkel. Végül, de nem utolsó sorban említésre méltó a fejlett WAP böngésző, a Java MIDP 2.0 támogatás, az SMS/MMS kezelés, az elektronikus levelezési kliens, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, valamint a sztereó audiókimenet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin