Connect with us

Mobiltelefonokhoz szánt Fuji zsebnyomtató

Kütyük

Mobiltelefonokhoz szánt Fuji zsebnyomtató

A FujiFilm egy érdekes új termékkel jelent meg a piacon: a Pivi MP-100 típusjelzésű zsebnyomtatót kifejezetten mobiltelefonos felhasználásra szánja a vállalat.


A készülék mindössze 126,5 milliméter hosszú, 98 milliméter széles és 29,5 milliméter vastag, tehát körülbelül akkora, mint egy nagyobb kéziszámítógép, így akár zsebben is hordható. A fejlesztők a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Pivi MP-100-nak elegendő 21 másodperc ahhoz, hogy kinyomtasson egy kiváló minőségű fényképet.

Negatívum, hogy a parányi nyomtatóba nerm került Bluetooth kontroller, így csak infravörös porton keresztül hozható kapcsolatba a különböző mobil készülékekkel.

A cserélhető akkumulátor egyetlen feltöltéssel 130 kép kinyomtatásához elegendő energiát biztosít, arról azonban nem szól a fáma, hogy a masina fotókon kívül egyéb dokumentumok nyomtatásához is felhasználható-e, mint ahogy egyelőre a támogatott mobiltelefonok listája sem ismeretes. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a jövő hónapban debütáló FujiFilm Pivi MP-100 tömege akkumulátor nélkül mintegy 205 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom