Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonokhoz szánt Fuji zsebnyomtató

Kütyük

Mobiltelefonokhoz szánt Fuji zsebnyomtató

A FujiFilm egy érdekes új termékkel jelent meg a piacon: a Pivi MP-100 típusjelzésű zsebnyomtatót kifejezetten mobiltelefonos felhasználásra szánja a vállalat.


A készülék mindössze 126,5 milliméter hosszú, 98 milliméter széles és 29,5 milliméter vastag, tehát körülbelül akkora, mint egy nagyobb kéziszámítógép, így akár zsebben is hordható. A fejlesztők a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Pivi MP-100-nak elegendő 21 másodperc ahhoz, hogy kinyomtasson egy kiváló minőségű fényképet.

Negatívum, hogy a parányi nyomtatóba nerm került Bluetooth kontroller, így csak infravörös porton keresztül hozható kapcsolatba a különböző mobil készülékekkel.

A cserélhető akkumulátor egyetlen feltöltéssel 130 kép kinyomtatásához elegendő energiát biztosít, arról azonban nem szól a fáma, hogy a masina fotókon kívül egyéb dokumentumok nyomtatásához is felhasználható-e, mint ahogy egyelőre a támogatott mobiltelefonok listája sem ismeretes. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a jövő hónapban debütáló FujiFilm Pivi MP-100 tömege akkumulátor nélkül mintegy 205 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés