Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 7610-zel készített tündérmesés fotók

Kütyük

Nokia 7610-zel készített tündérmesés fotók

A Nokia a legújabb képkezelő telefon, a Nokia 7610 megjelenésének alkalmából bejelentette, hogy példaértékű együttműködést kötött napjaink egyik emblematikus fotósával.

Az elismert brit divatfotós, Rankin a Nokia legfejlettebb kameratelefonjával készített hat elbűvölő felvételt és hatvan fotót, amelyeket a legendás Cottingley tündérfényképek inspiráltak.

A két iskoláslány: Frances Griffiths és Elsie Wright által készített varázslatos Cottingley tündérfényképek már majdnem kilencven éve bűvölik el és ejtik ámulatba a világot. Most Rankin az, aki figyelmét a divatról a mesék világába fordítva a régi fényképeket a Nokia legfrissebb technológiája révén modern formában alkotta újra.


Rankin a Nokia 7610 telefon négyszeres zoommal, és a nagy, színes kijelzővel rendelkező beépített megapixeles kamerájával ragadta meg a felvételekben rejlő, lebilincselő történetet. Az új készülék mindig nála volt, miközben helyszínt keresett, ihletett pillanatokat fotózott le, vagy egyszerűen a projekt egyes lépcsőfokait rögzítette.

Rankin elmondta: ˝Mindig lenyűgözőnek találtam a Cottingley tündérfényképeket, és titokban a felvételek modern alakban való megjelenítéséről álmodoztam. A munkámhoz a környezetemből merítek inspirációt, ezért hatalmas előny, hogy a Nokia 7610-zel a részletekbe menően megörökíthetem ötleteimet, bárhol vagy bármikor is jussanak azok eszembe. A telefonnal azonnal megoszthatom elképzeléseimet a többiekkel˝.

Pekka Rantala, a Nokia multimédia marketing üzletágának alelnöke hozzátette: ˝Rankinnal folytatott együttműködésünk azt példázza, hogy egy fotós kreatív munkáját hogyan segítheti és könnyítheti meg egy kameratelefon, amellyel a szakember pillanatok alatt vizuális jegyzetet készíthet és azt másokkal is megoszthatja. Mindez csak egy azon területek közül, ahol a kameratelefon izgalmasabbá teheti életünket, legyen szó akár képzelőerőnk szabadjára eresztéséről, akár a spontán reakcióink kiéléséről, vagy a múlt felidézéséről˝.

A legújabb mobiltechnológiát felvonultató, karcsú és stílusos Nokia 7610 kötelező holmi a kreatív emberek számára. A megapixeles kamerával menet közben megörökíthetjük az inspiráló látványt, a csúcstechnológiájú csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően pedig azonnal megoszthatjuk a felvételt barátainkkal és munkatársainkkal, vagy a fényképet közvetlenül a telefonról akár ki is nyomtathatjuk. A beépített videokamerával maximum tíz perc hosszúságú videofelvételt készíthetünk, amelyből egyéni videofilmet szerkeszthetünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés