Connect with us

Hirdetés

technokrata

S65: a Siemens legújabb üzleti telefonja 1,3 megapixeles kamerával

Kütyük

S65: a Siemens legújabb üzleti telefonja 1,3 megapixeles kamerával

Az üzletembereknek szánt S65 az első olyan Siemens mobiltelefon, amelybe 1,3 megapixeles videokamerát építettek be, emellett 65 ezer szín felbontású színes kijelzővel és 32 MB-os memóriával rendelkezik.


A Siemens legújabb üzleti telefonja az S65, amely különlegesen elegáns kialakításával és az általa nyújtott üzleti és szórakoztató funkciók széles skálájával hívja fel magára a figyelmet. Az S65 az első olyan Siemens telefon, amelybe 1,3 megapixeles kamerát és négy lépéses digitális zoom funkciót építettek, így a készülékkel minden eddiginél jobb minőségű videókat és fényképeket készíthetünk. A videofelvevő másodpercenként 15 filmkockát képes rögzíteni. A nagy méretű, 132×176 pixeles, 65 ezer szín felbontású színes TFT kijelzőn minden eddiginél jobb minőségben jelennek meg a videók és a fényképek. A csatlakoztatható vaku segítségével sötétben is készíthetünk képeket. A háromsávos telefon a világ bármely pontján használható.

A mindössze 98 grammos, 108x45x18 mm-es telefon üzleti ügyeink intézésében is tökéletes partner. Összehangolhatjuk számítógépünkkel illetve a Microsoft Office és Lotus Notes levelezőprogramokkal, Bluetooth-on, infrán, USB és soros portokon keresztül küldhetünk adatokat, a PIM (personal information management) segítségével pedig az irodánktól távol is megválaszolhatjuk bejövő üzeneteinket. A naptárfunkció segít bennünket, hogy könnyedén megszervezzük és számon tartsuk üzleti elfoglaltságainkat és magánéletünket. A cserélhető memóriakártyának köszönhetően további 32 MB tárolóhely áll rendelkezésünkre, hogy adatfájlokat és prezentációkat mentsünk el. A memória nagyobbra is cserélhető, hogy még több adatot, képet vagy videót rögzíthessünk készülékünkkel. Az S65 mintegy 250 óra készenléti idővel és 6 óra beszédidővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés