Connect with us

Hirdetés

technokrata

M65: csepp-, por és ütésálló Siemens készülék a mozgalmas életet élőknek

Kütyük

M65: csepp-, por és ütésálló Siemens készülék a mozgalmas életet élőknek

Az M65-ös készülék az aktív, sportos életet élőket célozza meg: a csepp-, por és ütésálló, beépített videokamerával és fényképezőgéppel rendelkező, fémből, gumiból és műanyagból készült telefon különleges felhasználási és időjárási körülmények között is használható.


Az aktív életmódot és extrém sportokat űzők legkülönlegesebb elvárásait is kielégíti a számukra készült M65 telefon. A készülék fém és gumiszigetelést kapott, ez utóbbi csepp-, por- és ütésálló burkolatot képez a telefon körül, emellett a speciális gumidugók megvédi a videó és a fényképezőgép lencséjét a sérülésektől. Az M65 a vállalati ügyfelek számára is ideális választás, mivel strapabíró kialakítása jelentősen megnöveli a készülék élettartamát. A készülékbe beépített multimédiás alkalmazások, mint például a kép és videoküldés, a beépített digitális VGA kamera, a nagy méretű, több mint 5,2 centiméter képátlójú, 132×176 pixeles, 65 ezer szín felbontású színes kijelző lehetővé teszik, hogy bármikor és bárhol megörökítsük és barátainkkal megosszuk a legizgalmasabb pillanatokat. A fényképszerkesztő által kínált különleges effektekkel tovább színesíthetjük képeinket.

A szórakoztató funkciók és alkalmazások szintén nagy teret kaptak a telefon kialakításakor. Ha éppen szögre akasztottuk sportfelszerelésünket, az M65 Java alapú sport-, verseny- és akciójátékai gondoskodnak a további izgalomról. A természettel és a különböző sportokkal összefüggő animációk és képek, valamint a többszólamú csengőhangok segítségével személyiségünkhöz igazíthatjuk telefonunkat. Az előre elkészített üzenetek lehetővé teszik, hogy azonnal megosszuk élményeinket barátainkkal. Az M65 készenléti ideje akár 300 óra, beszédideje pedig öt és fél óra is lehet.

Az M65 ideális választás kerékpárosoknak. A készülékhez vásárolhatunk egy olyan a biciklikormányra szerelhető műszert (bike-o-metert), amely számos információt nyújt (pl. sebesség, megtett út hossza stb.), de emellett a telefonnal együtt használva az M65 kijelzője útvonalunkat is mutatja, sőt ezt tárolhatjuk is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés