Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson tovább finomítja 3G termékválasztékát

Kütyük

Az Ericsson tovább finomítja 3G termékválasztékát

Az Ericsson bejelentette, hogy termékválasztékának továbbfejlesztését tervezi WCDMA és CDMA2000 rendszerek számára.

Az új, közös portfolió ugyanazokon a szoftver- és hardverplatformokon alapul majd. A közös 3G termékválaszték révén az Ericsson még hatékonyabban összpontosíthatja kutatás-fejlesztési erőforrásait, ezáltal az iparágban még nagyobb hatékonyságot és termelékenységet érhet el a 3G megoldások fejlesztését, szállítását és szolgáltatásait illetően.

Az Ericsson WCDMA és CDMA2000 megoldásai rádió- és csomagkapcsolt hálózatok, illetve kapcsolástechnikai és alkalmazási, valamint felügyeleti rendszerek számára jelenleg ugyanazokon a 3G magplatformokon alapulnak.
A fejlesztés további finomítása egy közös megoldást eredményez majd a WCDMA és a CDMA2000 számára, miáltal az összes üzemeltető számára hozzáférhetővé válik az Ericsson megoldása.

Az Ericsson 3G megoldása úgy konfigurálható, hogy támogassa a WCDMA vagy CDMA2000 rendszert, ráadásul rendkívüli rugalmasságot és kockázatmentes befektetést tesz lehetővé az üzemeltetők számára.

˝Tovább folytatjuk kereskedelemi WCDMA és CDMA2000 megoldásaink közelítését; célunk egyetlen, iparágvezető 3G termékválaszték kialakítása. Előrelátó technológiai hozzáállásunk újradefiniálja az iparágat˝ – nyilatkozta Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója.

˝Bármelyik hálózatüzemeltetőnek ugyanazokat az iparágvezető 3G termékeket kínálhatjuk majd, függetlenül attól, hogy melyik 3G technológiát választotta˝ – tette hozzá. ˝Ezáltal még nagyobb megtakarítást érhetünk el, illetve maximalizálhatjuk kutatás-fejlesztési tevékenységünk hatékonyságát. E stratégia révén az Ericsson újra megerősíti elkötelezettségét a CDMA2000 és a WCDMA, azaz a fő 3G technológiák iránt˝.

Az Ericsson továbbra is vezeti a szabványosítás fejlesztését a 3GPP és a 3GPP2 terén. Az Ericsson e 3G megoldása a szolgáltatás átláthatóságát is biztosítja a WCDMA és CDMA2000 rendszereken, a közös szolgáltatási hálózatkeret révén.

Az iparág leginnovatívabb fejlesztéseinek köszönhetően az Ericsson által szállított 3G termékek az iparág legjobb helyigény-teljesítmény arányát a nagykapacitású teljesítménnyel és a tetszőleges bővíthetőséggel kombinálva az üzemeltetők számára lehetővé teszik költségeik csökkentését, illetve beruházásaik összehangolását üzleti igényeikkel. Az Ericsson 3G portfolióját a jövőbeni fejlesztést szem előtt tartva tervezték, és egyszerűen továbbfejleszthető a WCDMA továbbfejlesztett (HSDPA) és CDMA2000 1X továbbfejlesztett (EV-DO és EV-DV) hálózatok számára.

Az Ericsson már most a 3GPP szabványoknak megfelelő, továbbfejlesztett termékválasztékkal rendelkezik WCDMA, illetve GSM/GPRS/EDGE rendszerek számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés