Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 3105 – személyre szabható, fiatalos újdonság

Kütyük

Nokia 3105 – személyre szabható, fiatalos újdonság

A Nokia bemutatta második CDMA2000 1xRTT kompatibilis készülékét, az elsősorban az ázsiai piacra szánt 3105-öt.

A rendkívül kompakt méretekkel rendelkező készülék újdonság esetében a gyártó a Nokia 3000-es sorozat többi tagjához hasonlóan elsősorban a személyre szabhatóságra és a fiatalos megjelenésre helyezte a hangsúlyt, de a 3105 szolgáltatások tekintetében sem szűkölködik.

A mindössze 86 gramm tömegű Nokia 3105 a számos korábbi Nokia mobiltelefon esetében alkalmazott 128×128 pixeles standard színes kijelzővel van ellátva, mely 4096 színárnyalat megjelenítésére képes. A Series 40 platformra épülő, Java kompatibilis készülék segítségével a mai trendnek megfelelően nemcsak SMS-eket, hanem akár multimédiás üzeneteket is lehet küldeni, illetve fogadni. Említésre méltó, hogy a 3105 már nem 1.2.1-es verziószámú, hanem a legújabb, vagyis 2.0-s WAP böngészővel van felvértezve, illetve, hogy a készülék beszélgetési ideje 4 óra, készenléti ideje pedig nem kevesebb mint 14 nap.

A Nokia 3105 a finn vállalat ígéretei szerint valamikor az idei esztendő negyedik negyedévében jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, és használható lesz vele többek közt a Nokia FM Radio Headset, illetve az 1 MB memóriával, valamint integrált vakuval rendelkező, Nokia Fun Camera nevezetű külső digitális fényképezőgép.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés