Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezeték nélküli miniatűr nyomtató újdonság mobilokhoz

Kütyük

Vezeték nélküli miniatűr nyomtató újdonság mobilokhoz

Az RMPT (Random Movement Printing) technológiát kifejlesztő PrintDreams cég bejelentette legfrissebb újdonságát, a PrintBrush-t, mely nem más, mint a világ egyik legkisebb, elsősorban mobiltelefonokhoz ajánlott nyomtató berendezése.

A parányi szerkezet körülbelül olyan hosszú, mint egy golyóstoll, szélességét, illetve magasságát tekintve pedig leginkább egy modern mobiltelefonhoz hasonlítható. A PrintBrush térfogata kevesebb mint 300 köbcentiméter, tömege pedig kereken 350 gramm.

Ezek alapján elmondható, hogy a PrintDreams újdonsága akár még egy kisebb zsebben is elfér, valamint említésre méltó, hogy a cég fejlesztői további méretcsökkentési lehetőséget látnak az eszköz közeljövőbeli újabb generációi kapcsán. A PrintBrush működése roppant egyszerű. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint a mobiltelefonjukban tárolt és kinyomtatásra szánt SMS-eket, multimédiás üzeneteket, vagy éppen WAP tartalmakat vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül áttölteni a készülékre, ezt követően pedig végighúzni azt lényegében bármilyen papír felületén. A PrintBrush ezen manuális mozgatás közben szépen csendben elvégzi a rábízott feladatot, vagyis magát a nyomtatást.

A fejlesztők elmondása szerint a PrintBrush révén közel tökéletes nyomtatási minőség érhető el, ugyanis a parányi szerkezet intelligens módon képes kiküszöbölni az emberi kéz remegéséből, illetve nem egyenletes mozgásából eredő esetleges hibákat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés