Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Richter portálrendszer az Elendertől

Kütyük

Új Richter portálrendszer az Elendertől

Elkészült a hazai piac vezető gyógyszergyártó cégének többszintű, vállalati portálrendszere, mely értékét és kiterjedését tekintve az egyik legnagyobb a hazai info-kommunikációs piacon.

2002-ben a Richter közép- és hosszú távú internetes kommunikációs stratégia megalkotásával bízta meg az Elender Üzleti Kommunikációt. A stratégia tartalmazza a nagyvállalat teljes webrendszerének kialakítására vonatkozó elképzeléseket és egy többszintű, különböző célcsoportoknak szóló vállalati portálrendszert, mely egy központi infrastruktúrán szolgálja ki az összes felhasználói igényt.

Beke Zsuzsa, a Richter kommunikációs igazgatója elmondta: ˝A vállalati portál és orvosi portál modulok idén tavasszal készültek el, és több hónapos munka után most indulhatott el az interaktivitásában és adattartalmában a korábbinál jóval többet nyújtó site rendszer.˝

A teljes site Microsoft technológiai alapokon került kifejlesztésre, melyhez a modulokat, a megjelenítő felületeket, a teljes arculatot és az összes designt az Elender fejlesztő- és grafikai csapata készítette. Az Elender szakemberei végigkísérték a projekt minden fázisát, a stratégiaalkotástól, a funkcionális működés definiálásán át a fejlesztésig. A projekt első állomását lezárva az Elender munkatársai most a tanácsadói és fejlesztői supportot biztosítva folytatják az együttműködést a Richterrel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés