Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens MC60: a ˝party˝ mobil

Kütyük

Siemens MC60: a ˝party˝ mobil

A Siemens az A52-es és C60-as mobiltelefonokon kívül az MC60 típusjelzésű úgynevezett ˝party˝ mobiljáról is Moszkvában is rántotta le a leplet.

Az európai piacokon szeptemberben, a latin-amerikai, illetve ázsiai piacokon pedig valamikor az év végén megjelenő MC60 egyértelműen a Siemens legérdekesebb új modelljének nevezhető, többek közt már csak azért is, mert ez a német gyártó legelső, integrált digitális fényképezőgéppel felvértezett mobiltelefonja.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésre képes Siemens újdonság 101×80 pixeles felbontású, 12 bites színmélységű (4.096 színárnyalat), egyszerre maximálisan hétsornyi információ megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak. Az LCD többek közt arra is használható, hogy segítségével figyelemmel kísérjük az integrált kamera optikája előtt történő eseményeket. A beépített digitális fényképezőgép felbontása egyébként nem túl magas, egész pontosan 0,1 megapixel, vagyis az MC60 maximálisan 352×288 pixeles felbontású fényképek készítésére alkalmas.

A Siemens MC60-nal SMS-eket, EMS-eket és természetesen MMS-eket is lehet küldeni, illetve fogadni. A készülék részleges WAP 2.0 támogatással rendelkező, WAP 1.2.1 böngészővel van ellátva, integrált memóriája pedig 1 MB-os mérettel rendelkezik. A 109 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 21 milliméter vastag mobil tömege 86 gramm, 700 mAh-s akkumulátora pedig maximálisan 300 perces beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés