Connect with us

technokrata

Garázs

Senna 50

Csodálni könnyű, zsenijét elismerni a Prost-rajongóknak, a kor többi nagyságát kedvelőknek is kötelező. Március 21-én lett volna 50 éves a háromszoros világbajnok Ayrton Senna.

Atyaég, majd’ 16 év telt el azóta, hogy 1994. május 1-jén életét vesztette Imolában. Kevés ekkora klasszisa volt, van és lesz a F1-nek, vitathatatlan. Mondom, írom ezt anno Prostért szorítóként, meg Mansell sikereinek tapsolva. Igen, én is azok táborába tartozom, akik tudását, maximalizmusát és elképesztő gyorsaságát ugyan elismerték, de vélt vagy valós arroganciája, erőszakossága, afférjai láttán képtelenek voltak őt szeretni.

Tudom, nyerni akart. Megszállottan. A legjobbak általában ilyenek. Schumacherről, vagy, hogy még fiatalabbakat citáljunk, Alonsóról, Hamiltonról is joggal mondhat bárki csúnyát, ők sem, Prost sem ment a szomszédba egy kis „csibészségért”.

A Forma 1-es karrierjét 1984-ben kezdő brazil, az esőmenő, az edzéskirály a Toleman és a Lotus színeiben töltött esztendőket követően a McLaren-Hondával ért a csúcsra, és háromszoros világbajnokként igazolt utolsó csapatához a Williamshez. Nem feledve kőkemény csatáit (kiváltképp Prosttal, Szuzukában), nem feledve látványos, meg nem alkuvó stílusát, most mégis ezzel a videóval tisztelegnék, ez az egyik kedvencem.

Klasszikus. Zokni tesztautó-színű, elegáns, korhű fehér, cipő makkos, indulás gumifüstös, vezetési technika parádés. Szuzuka, Honda NSX, japán kommentár. Senna 50.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd