Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ma nagyot változik az Instagram

Dotkom

Ma nagyot változik az Instagram

Mostantól nem időrendben jelennek meg a posztok a közösségi oldalon.

Ne lepődj meg, ha hamarosan más képek jelennek az Instagramon, hiszen a közösségi oldal a mai napon, fokozatosan vezeti be az új, korábban már bemutatott algoritmusát. Ennek a lényege, hogy szakítanak az eddigi, idősorrend alapján összeállított rendszeren, azaz  egyáltalán nem biztos, hogy a legújabb kép vagy videó szerepel majd a lista első helyén.

instagram-stock-1085.0.0

Mindennek az az oka, hogy a közösségi oldal állítása szerint sokan lemaradnak a számukra érdekes tartalmakról, mivel csak később nézik meg az Instagramot. Egészen pontosan 70%-ra tették azok arányát, akiknél rendszeresen előfordul, hogy szem elől tévesztenek egy fontos posztot, ez pedig rengeteg felhasználót jelent, hiszen az Instagramot naponta átlagosan 75 millióan használják a világban.

Az Instagram közleménye alapján az új algoritmus folyamatosan élesedik majd, de legkésőbb a hónap végéig mindenkinél megjelenik. Néhány “szerencsés” már most megismerhette az újdonságot, ennek megfelelően elárasztották a közösségi oldalt a panaszos üzenetek, sokan ugyanis szeretnék visszaállítani az időrend alapú sorrendet, erre pedig jelenleg nincs lehetőség.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés