Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezérigazgató az Invitech élén

invitech

E-gazdaság

Új vezérigazgató az Invitech élén

Új vezérigazgató az Invitech élén

Az eddigi vezérigazgató-helyettes, Marton László veszi át az ICT-vállalat irányítását.

Marton László 2019 júniusa óta az Invitech ICT Services Kft. vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese; feladatköre kiterjedt az üzleti ügyfeleknek nyújtott távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására.

A szakember korábban a jogelőd Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet vállalt a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Ezt megelőzően éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is. Marton László szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál volt marketing és értékesítési igazgató.

Marton László feladata az Invitech üzleti stabilitásának megőrzése mellett a cégcsoport átalakítási folyamata során a telekommunikációs vállalat értékesítési tevékenység kialakítása és koordinálása lesz.

Bőthe Csaba, korábbi vezérigazgató 2022. július 1-től volt az Invitech vezérigazgatója, ezt megelőzően pedig az Invitech marketing- és üzleti támogatások igazgatóságát is vezette 2018 és 2019 között.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés