Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt a terméket sok nagyvállalat megveszi majd

Dotkom

Ezt a terméket sok nagyvállalat megveszi majd

A Galaxy VM szünetmentes táp hétnapos szállítási ideje megkönnyíti a kritikus üzleti folyamatok gyors bevezetését.

A Schneider Electric, bejelentette, hogy a Galaxy VM háromfázisú szünetmentes áramforrás (UPS) szállítási ideje mostantól maximum hét napot vesz igénybe, ami amellett, hogy a Schneider Electric valamennyi piacán elérhető szolgáltatás, egyedülálló az iparágban. A gyors szállítási időnek köszönhetően a felhasználók csökkenthetik kritikus energiaellátási megoldásaik telepítési idejét, emellett élvezhetik a Galaxy VM által kínált, energiahatékonyságát tekintve piacvezetőnek számító technológia előnyeit.

Az adatközpontok, kisebb ipari alkalmazások és az infrastruktúra támogatására tervezett Galaxy VM akár 1MVA kapacitásig nyújt optimális megoldást, és megfelel az intelligens energiaellátó rendszerek által támasztott követeleményeknek. Kompakt kialakításának köszönhetően pedig könnyen integrálható a meglévő épületek fizikai, villamos és felügyeleti környezeteibe. A különböző vállalati igényeknek megfelelően egyszerűen testre szabható, mivel mind a hagyományos, mind a moduláris energiatárolási megoldásokkal kompatibilis.

Schneider_Electric_Galaxy_VM_UPS

Környezettudatosság és biztonság

„Egyedi ECONversion üzemmódja révén a Galaxy VM olyan, a kettős konverziós rendszerek megbízhatóságát ötvöző magas hatásfokot kínál, amely korábban csak ECO móddal volt elérhető, azonban ezutóbbi megoldást üzemeltetési kockázatai miatt már nem alkalmazzák adatközponti vagy más kritikus területeken. Az új ECONversion funkció ezzel szemben ezen rizikófaktor kiküszöbölése mellett optimalizálja a működési költségeket, hiszen lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a rendelkezésre állás maximalizálása mellett csökkentsék energiafelhasználásukat” – mondta  Radev Mihály, a Schneider Electric IT üzletágának értékesítési igazgatója.

Az ECONversion módban állandó jelleggel üzemelő inverter nem csak szűrési és feszültségszabályozási funkciókat lát el, de képes az akkumulátorok folyamatos töltésére is. Mivel áramkimaradás esetén nem szükséges bekapcsolni az invertert, egy ECONversion™ üzemű UPS esetén nem tapasztalhatók átmeneti kapcsolási zavarok sem.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés