Connect with us

Ezt a terméket sok nagyvállalat megveszi majd

Schneider_Electric_Galaxy_VM_UPS

Dotkom

Ezt a terméket sok nagyvállalat megveszi majd

A Galaxy VM szünetmentes táp hétnapos szállítási ideje megkönnyíti a kritikus üzleti folyamatok gyors bevezetését.

A Schneider Electric, bejelentette, hogy a Galaxy VM háromfázisú szünetmentes áramforrás (UPS) szállítási ideje mostantól maximum hét napot vesz igénybe, ami amellett, hogy a Schneider Electric valamennyi piacán elérhető szolgáltatás, egyedülálló az iparágban. A gyors szállítási időnek köszönhetően a felhasználók csökkenthetik kritikus energiaellátási megoldásaik telepítési idejét, emellett élvezhetik a Galaxy VM által kínált, energiahatékonyságát tekintve piacvezetőnek számító technológia előnyeit.

Az adatközpontok, kisebb ipari alkalmazások és az infrastruktúra támogatására tervezett Galaxy VM akár 1MVA kapacitásig nyújt optimális megoldást, és megfelel az intelligens energiaellátó rendszerek által támasztott követeleményeknek. Kompakt kialakításának köszönhetően pedig könnyen integrálható a meglévő épületek fizikai, villamos és felügyeleti környezeteibe. A különböző vállalati igényeknek megfelelően egyszerűen testre szabható, mivel mind a hagyományos, mind a moduláris energiatárolási megoldásokkal kompatibilis.

Schneider_Electric_Galaxy_VM_UPS

Környezettudatosság és biztonság

„Egyedi ECONversion üzemmódja révén a Galaxy VM olyan, a kettős konverziós rendszerek megbízhatóságát ötvöző magas hatásfokot kínál, amely korábban csak ECO móddal volt elérhető, azonban ezutóbbi megoldást üzemeltetési kockázatai miatt már nem alkalmazzák adatközponti vagy más kritikus területeken. Az új ECONversion funkció ezzel szemben ezen rizikófaktor kiküszöbölése mellett optimalizálja a működési költségeket, hiszen lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a rendelkezésre állás maximalizálása mellett csökkentsék energiafelhasználásukat” – mondta  Radev Mihály, a Schneider Electric IT üzletágának értékesítési igazgatója.

Az ECONversion módban állandó jelleggel üzemelő inverter nem csak szűrési és feszültségszabályozási funkciókat lát el, de képes az akkumulátorok folyamatos töltésére is. Mivel áramkimaradás esetén nem szükséges bekapcsolni az invertert, egy ECONversion™ üzemű UPS esetén nem tapasztalhatók átmeneti kapcsolási zavarok sem.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom