Connect with us

Mérföldkőhöz ért az Interaktív TV

t-home

Dotkom

Mérföldkőhöz ért az Interaktív TV

A Magyar Telekom szolgáltatását már több mint 300 ezren választották.

December elejére a T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma meghaladta a 300 ezret és bővült az immáron több százezer ügyfél által használt szolgáltatáson elérhető interaktív funkciók köre is.

A Telekom fejlesztéseinek eredményeképpen mára az Interaktív SAT TV szolgáltatáson is egyre több, az IPTV-n már népszerűvé vált alkalmazás érhető el, így a Horoszkóp, a Szerencsejáték és az Árfolyamok alkalmazás. További újdonság, hogy az IPTV-t már okostelefonra letölthető alkalmazással is lehet irányítani. Az iOS és Android operációs rendszerű eszközökre elérhető új alkalmazás segítségével egyszerűen átváltoztatható a telefon egy érintőképernyős T-Home IPTV távirányítóvá.

Mára több mint 100 000 kölcsönzést regisztrál havonta a Videotéka is. Az ügyféligényekhez igazodva a legfrissebb mozifilmek szinte a DVD megjelenéssel egyidőben, vagy közvetlenül utána elérhetők a Videotékában. Exkluzív tartalmak, (az X-Faktor énekeseinek stúdiókoncertje már a televíziós bemutató előtt, máshol nem látható ausztrál krimisorozat, a Miss Fisher) független forgalmazók filmjei, díjmentesen megtekinthető alkotások (National Geographic Channel 3D műsorok és más 3D filmek) színesítik a kínálatot.

A Magyar Telekom folyamatosan bővíti integrált szolgáltatás-kínálatát. A közelmúltban bejelentett képernyők közötti átjárhatóságot biztosító fejlesztésének köszönhetően már nem csak TV készüléken, hanem notebookon, táblagépen és okostelefonon is átélhető a moziélmény a Moziaréna szolgáltatásnak köszönhetően.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő