Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mérföldkőhöz ért az Interaktív TV

Dotkom

Mérföldkőhöz ért az Interaktív TV

A Magyar Telekom szolgáltatását már több mint 300 ezren választották.

December elejére a T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma meghaladta a 300 ezret és bővült az immáron több százezer ügyfél által használt szolgáltatáson elérhető interaktív funkciók köre is.

A Telekom fejlesztéseinek eredményeképpen mára az Interaktív SAT TV szolgáltatáson is egyre több, az IPTV-n már népszerűvé vált alkalmazás érhető el, így a Horoszkóp, a Szerencsejáték és az Árfolyamok alkalmazás. További újdonság, hogy az IPTV-t már okostelefonra letölthető alkalmazással is lehet irányítani. Az iOS és Android operációs rendszerű eszközökre elérhető új alkalmazás segítségével egyszerűen átváltoztatható a telefon egy érintőképernyős T-Home IPTV távirányítóvá.

Mára több mint 100 000 kölcsönzést regisztrál havonta a Videotéka is. Az ügyféligényekhez igazodva a legfrissebb mozifilmek szinte a DVD megjelenéssel egyidőben, vagy közvetlenül utána elérhetők a Videotékában. Exkluzív tartalmak, (az X-Faktor énekeseinek stúdiókoncertje már a televíziós bemutató előtt, máshol nem látható ausztrál krimisorozat, a Miss Fisher) független forgalmazók filmjei, díjmentesen megtekinthető alkotások (National Geographic Channel 3D műsorok és más 3D filmek) színesítik a kínálatot.

A Magyar Telekom folyamatosan bővíti integrált szolgáltatás-kínálatát. A közelmúltban bejelentett képernyők közötti átjárhatóságot biztosító fejlesztésének köszönhetően már nem csak TV készüléken, hanem notebookon, táblagépen és okostelefonon is átélhető a moziélmény a Moziaréna szolgáltatásnak köszönhetően.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés