Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Tűzoltóságnak dolgozik a Synergon

Dotkom

A Tűzoltóságnak dolgozik a Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. leányvállalata, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte meg a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság új bevetés-irányítási rendszerének szállítására kiírt tendert, és 186,5 millió forint értékben szerződést kötött a rendszer bevezetésére és a support tevékenység ellátására.

A tenderen a Synergon Rendszerintegrátor Kft., mint fővállalkozó, a cseh Medium Soft-tal indult közösen, melynek bevetés-irányítási megoldását az Európai Unió több országában alkalmazzák. A Medium Soft által kidolgozott rendszer sikerességét és megbízhatóságát bizonyítja, hogy elnyerte az Európai Unió “Integrated Rescue Services” díját. A Synergon által kínált professzionális megoldás a hazai szakértők tetszését is elnyerte, akik a három pályázó közül a Synergon rendszerét és műszaki megoldását találták a legkiemelkedőbb színvonalú ajánlatnak. Az új bevetés-irányítási rendszer a magyar polgárok élet- és vagyonvédelmét szolgálja, a technikai megoldás megbízhatósága így kiemelkedő jelentőséggel bír.

A Synergon, mint a legnagyobb hazai tulajdonú rendszerintegrátor cég, kiterjedt referenciákkal és partnerkapcsolatokkal rendelkezik, és a gazdasági válság időszakában is kiegyensúlyozott üzleti eredményt hoz. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy ügyfelei és megbízói szemében megbízható, hatékony és innovatív partner.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés