Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkosítás, Symantec módra

Dotkom

Titkosítás, Symantec módra

PGP és Intel lopásgátló technológia.

A Symantec nyilvánossága hozta titkosítási megoldásainak kiterjesztését. A PGP Whole Disk Encryption és az Intel lopásgátló technológiájának ötvözésével, a Symantec ügyfelei biztonsággal védhetik meg eszközeiket és személyes adataikat. Az Intel hardver-alapú lopásgátló megoldásai már valamennyi újabb notebookban megtalálhatóak, amelyek Intel Core i3/i5/i7 vagy Intel Core vPro processzorokkal rendelkeznek. Ezek a megoldások lehetővé teszik a hálózati rendszergazdáknak, hogy a vállalati eszközök elvesztése esetén távolról is letilthassák az illetéktelen hozzáférést. A PGP Universal Server által az adminisztrátorok azonnal kizárhatják az elveszett, vagy ellopott notebookokat a rendszerből. Az elveszett eszközök megkerülése után pedig lehetőség van a rendszer teljes helyreállítására.

A PGP Whole Disk Encryption fokozza a teljesítményt az Intel AES-NI technológia támogatásával, mely az Intel újgenerációs processzoraiban található. Az AES-NI utasításkészlet felgyorsítja az adatok titkosítását és dekódolását, és akár 40 százalékkal is képes csökkenteni a laptopok titkosítási folyamataihoz szükséges időt.

A Symantec számos titkosítási megoldást kínál minden olyan szervezet számára, mely meg akarja védeni vállalati információit az adatlopás ellen. A sárga-fekete vállalat már dolgozik a Symantec Endpoint Encryption Full Disk Edition újabb változatán, Mac OS X támogatással. A tervek szerint a termék a már megjelent PGP Whole Disk Encryption Mac verziója mellett lesz elérhető. A Symantec titkosítási megoldásai támogatják a Mac OS X, az Ubuntu és Red Hat Linux, a Windows Mobile és a BlackBerry platformokat.

Elérhetőség
A PGP Whole Disk Encryption Intel Anti-Theft Technology 2.0 támogatással, a Symantec Endpoint Encryption Device Control, a Symantec Endpoint Encryption Removable Storage Edition, valamint a Symantec Endpoint Encryption Full Disk Mac OS X támogatással várhatóan 2011 végén lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés