Connect with us

Hirdetés

technokrata

SUPERAntiSpyware: ingyenes kémprogramvédelem

Dotkom

SUPERAntiSpyware: ingyenes kémprogramvédelem

Naponta frissített adatbázis, a legkeményebb kémprogramok eltávolításának képessége – a szoftver legújabb változata már letölthető.

Napjainkra szinte „minden sarokban” spyware lapul – szerkesztőségünkbe is tucatszámra érkeznek olyan spam levelek, melyek trójait vagy kémprogramot hordoznak magukban. Nem árt tehát védekezni ellenük, ha biztonságban akarjuk tudni online adatainkat, pénzünket. Ezt megvalósíthatjuk komplex, (természetesen) fizetős szoftverekkel is, de szerencsére néhány fejlesztő antispyware alkalmazásából készített ingyenesen használható változatot is, amelyért nem kell pénzt kiadni.

Ezek egyike a SUPERAntiSpyware (letöltés itt), melynek a minap jelent meg legújabb változata. Többdimenziós szkennelési képessége és eljárás-kivizsgáló technológiája révén igen magas fokú biztonságot képes nyújtani a kémprogramokkal szemben. Fejlesztői szerint könnyedén megbirkózik az olyan fertőzésekkel, mint amilyen például a WinFixer, a SpyAxe vagy a SpyFalcon. Emellett rendelkezik egy úgynevezett Repair Systemmel is, mellyel a megszakadt Internet-cstlakozások állíthatók helyre, szerkeszthető/tisztítható a Registry, a Desktop stb. Szintén nagy előnye az alkalmazásnak, hogy ingyenessége ellenére naponta frissített adatbázissal rendelkezik.

Változáslista
– Windows Vista Security Center integráció
– jelentősen lecsökkentett memóriahasználat
– a korábbihoz képest 30-50 százalékos szkennelési sebesség növekedés
– Direct Disk Access technológia a Windows API/Kernel kikerüléséhez, és a nehezen eltávolítható spyware-ek felfedezéséhez/kiirtásához
– tömörített állományok észlelésének továbbfejlesztése
– memóriában lapuló fenyegetések továbbfejlesztett észlelése és eltávolítása

A Free Edition 4.0.1106-os változata letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés